Είπαν για μας

Κάζης ΑΒραάμ Κλινικός Διαιτολόγος

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 13/05/1977. Σπούδασε στο Tμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε στις 07/2001 με βαθμό 8,3. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην κατεύθυνση Κλινικής Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στις 10/2003, με βαθμό 8,8. Η πρακτική του άσκηση έγινε στα εξής νοσοκομεία των Αθηνών: Σισμανόγλειο, Ερυθρός Σταυρός, Γεννηματάς, Λαικό, Παίδων Αγία Σοφία και Παίδων Αγλαία Κυριακού. Εξειδικεύεται και στη διατροφή εγκύων.

Ήταν κύριος εισηγητής σε αρκετές ομιλίες με στόχο την προώθηση και εκπαίδευση του σύγχρονου τρόπου διατροφής, με κυριότερες τις ομιλίες σε Δημοτικά Σχολεία, στη κοινότητα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά "ΝΟΣΤΟΣ" στη Σαλαμίνα, στα εκπαιδευτήρια Θεμιστοκλής και στο Δήμο Νίκαιας. Έχει συμμετάσχει επίσης σε ομιλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικές με διατροφικά θέματα και είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές του διατροφικού βιβλίου "Ζήτημα καρδιάς". Συνεργάστηκε με καρδιολογικό κέντρο στην περιοχή της Ηλιούπολης. Συμμετείχε ενεργά στην συγγραφή άρθρων στο "Ε Ιατρικά" της Ελευθεροτυπίας, στο Health & Style του Ελεύθερου Τύπου , στην εφημερίδα ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ, στο περιοδικό και εφημερίδα ΜΕΤΡΟ, στο Περισκόπιο της Επιστήμης και στο περιοδικό Voyager και είναι συνεργάτης στην ιστοσελίδα του "mednutrition" από το 2003. Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες από το 1997. Συμμετέχει και σε ενημερωτικές εκπομπές διατροφής στην τηλεόραση καθώς και σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Ήταν εισηγητής στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας το 2003 στο θέμα 'Διατροφική αξιολόγηση ελληνίδων και κυπρίων σε μικροθρεπτικά συστατικά'. Το θέμα της Μεταπτυχιακής Διατριβής παρουσιάστηκε σε 4ετής φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, στα πλαίσια του μαθήματος "Ειδικά Θέματα Διατροφής".

Το 2008 διορίστηκε στο Γενικό νοσοκομείο ΄΄Μεταξά΄΄, στον Πειραιά, ως Κλινικός Διαιτολόγος, αλλά απέρριψε το διορισμό διότι προτίμησε το ελεύθερο επάγγελμα.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων - Διατροφολόγων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Οστεοπόρωσης, του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής και της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδολογίας και Αθηροσκληρώσης.

Διατηρεί Διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή του Πειραιά από το 2005 και συνεργάζεται με το κέντρο somatics στο Πέραμα.

Είναι έγγαμος και έχει δυο κόρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φιλιώ Ρεζίτη Feldenkrais Practitioner
joomla wellnessLorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s...
Heeey, this is poll in the drop-down menu?!